Weboldal készítés

Keress rá Google ben, s nézd meg, mit látnak az emberek Rólad, vállalkozásodról az Interneten. Keress minket, ha elégedetlen vagy!


Miért érdemes hozzánk fordulnod?

Amennyiben a mai kor színvonalának megfelelő módon szeretnéd céged, vállalkozásod megjelentetni a piaci ár alatt, akkor nálunk jó helyen jársz! Ha „csak” egy egyszerű, olcsó weboldalra van szükséged, kompletten már 40 000 Ft-tól tudunk készíteni, domain névvel, tárhellyel, weblapdesignnal együtt. Ezáltal elérhető, hogy Téged és cégedet egyre több érdeklődő felkeresse. Néhány keresőszóra jobb esetben felkerül a Google ingyenes találatokra, melyekkel új ügyfeleket szerezhetsz.

Azonban mi még ennél is többet kínálunk!

Válaszokat adunk arra, hogy mit keresnek az emberek az Interneten, mire van igényük, és azt az igényt hogyan tudnád megfelelően kihasználni segítségünkkel.

A következő szempontokat figyelembe véve dolgozunk:

  • megvizsgáljuk a tevékenységét, célközönségét, konkurenciáját, a számodra fontos keresőszavakat szolgáltatásainak megfelelően
  • célnak megfelelő designt készítünk, bemutatkozó szöveggel, képekkel
  • a kész weboldalát ennek megfelelően optimalizáljuk, beállítjuk, további egy évig a tartalmát kezeljük,
  • majd a megfelelő cégregiszterekbe is beregisztráljuk
  • marketingjavaslatot készítünk kész oldalad mellé.

Az esetlegesen szükséges PR cikk, reklám flash elkészítését is vállaljuk.

Szükség esetén az oldalhoz kapcsolt online PPC kampányt is kezeljük a szövegírástól kezdve a konverziós eredmények kiértékeléséig.

Ha egy cég jól megy, akkor azért, ha nem, akkor pedig azért kell reklámozni!

Amennyiben komplett szolgáltatásként az új arculatának megfelelő névjegykártya, szórólap, katalógus, autómatricázás, cégtáblára, logózott ajándéktárgyra is szüksége van, a Zigi.hu csapata versenyképes áron tudja biztosítani!
A látogatottságról, eredményekről statisztikát, elemzést biztosítunk!

Szolgáltatásaink segítségével pár hónap alatt rájössz, hogy:
  • mennyi mindent jelent a gondosan kiválasztott keresőszavakra első találati oldalon megjelenni a Google keresőben minden további költség nélkül,
  • mennyit jelent egy jól eltalált, gondosan felépített PPC kampány

A mi reklámunk a Te elégedettséged!

weboldal keszites 2Amikor rájössz arra, hogy „igen, megérte rájuk bízni az online megjelenést, meglett azeredménye”, akkor Te fogsz minket reklámozni, Te fogsz minket ajánlani ismerőseidnek, mert mi tudjuk, hogy kell képviseltetni magunkat a mai rohanó világban az Interneten!

Biztosak vagyunk abban is, hogy csapatunk rengeteg hozzáadott értéket fog adni az általad megrendelt komplett szolgáltatáshoz!

Ha egy egyszerű weblapod van optimalizáció, beállítás, konkurenciaelemzés, regisztrációk nélkül, az olyan, mintha „sötétben integetnél partnereinek”.
Mi “felkapcsoljuk a villanyt”, sőt!
Ha kell, „virtuális reflektorokkal világítjuk meg” céged, szolgáltatásaidat az online világban, hogy meglássák, felfedezzék, érdeklődjenek irántad és szolgáltatásaid iránt!

Ha terméked, vagy szolgáltatásod meg szeretne jelenni végre az interneten megfelelő formában, minőségben, piaci ár alatt, akkor itt van a megfelelő alkalom!


Kapcsolat

Ha terméked, szolgáltatásod meg szeretne jelenni végre az interneten megfelelő formában,
minőségben, piaci ár alatt, akkor itt van a megfelelő alkalom!
Írd meg, mire gondoltál!
Írd meg, milyen oldalt szeretnél, mi a célod vele.
Keresd meg, milyen weboldalhoz hasonlóra vágysz, és mi annál szebbet, jobbat készítünk!