Lakás felújítás Debrecenben

Nem szükséges külön szakembereket keresnie, egyeztetni mindenkivel a határidőket, mivel egy kézben tartva mi egyeztetünk Önnel minden szakágat.

Az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk Debrecen és környékén rövid határidővel, egy kézben kezelve a felújítási projekteket!

- gipszkarton falak, burkolatok készítése
Belső terek elválasztására vagy egyéb térelválasztó falak építése esetén gyakran ajánljuk a gipszkarton rendszereket, megfelelő szigeteléssel, mivel a hagyományos falazatokhoz képest könnyen, gyorsan kivitelezhetőek, így az árai is lényegesen alacsonyabbak.

Az elkészült szerkezetek súlya a hagyományos falak töredéke, így nem terheli feleslegesen a födémeket.

 

- villanyszerelés

Megvizsgáljuk a meglévő hálózat állapotát, javaslatot teszünk a felújításra, ha szükséges. Szükség esetén új hálózatot építünk ki, vagy kicseréljük a korábbi vezetékeket.

Beépítjük a kiválasztott szerelvényeket (kapcsolókat és aljzatokat), világítótesteket és egyéb berendezéseket, mint pl. főzőlapok.

 

 

- vízszerelés
 

Elkészítjük a csapok, kádak, mosdók, zuhanyzók, mosogatók, mosógépek, mosogatógépek víz és szennyvíz bekötését, kiépítjük a szükséges hálózatot. Nem is gondolnánk, hogy csak egy átlagos vizesblokk esetén is milyen sok helyen kell a vezetékek csatlakozását megoldani. Minden egyes idom esetén legalább két tökéletesen tömített csatlakozás szükséges. 

Vízvezeték szerelés, vízvezetékrendszer kiépítése, régi vezetékek felújítása, Mosdókagylók, WC-csészék, WC-tartályok, mosogatók, kádak cseréje, Duguláselhárítás, lefolyó rendszer cseréje, felújítása, Mosogatógépek, mosógépek csatlakozásának kiépítése, bekötése, vízmelegítők bekötése

 

- festés

Első lépésként fóliatakarást készítünk, hogy ne sérüljön semmi, ne koszoljunk. Lekaparjuk a korábbi laza festékrétegeket, majd impregnálás, megfelelő számú glettelés és csiszolás valamint a színmintákból való színkiválasztás után a szobafestést készítjük el a szükség szerinti rétegszámban.

A festés utáni takarítás a munkafolyamat része nálunk.

 

 

- Gáz és fűtésszerelés

Gázvezeték rendszer kiépítése, átalakítása, gázkészülékek beszerelése, leszerelése, cseréje, gázkészülék szerelés, javítás, karbantartás, időszakos ellenőrzése, felülvizsgálata

Fűtési rendszer kiépítése, átalakítása, bővítése, fűtéskorszerűsítés, kazáncsere, radiátorok cseréje, kazáncsere

 

 

A felújítás végén az összes anyagról és munkadíjról  természetesen számlát adunk, mely felhasználható otthonfelújítási támogatás céljából! Kisebb munkálatokra rövid kivitelezési határidőt biztosítunk.

Érdemes díjmentes felmérésünket, árajánlatunkat kérni! 
Bővebb információ: +36 20 4321 222


Az igényelhető otthonfelújítási támogatás összege

  • maximum 3 millió forint,
  • a számlákkal igazolt felújítási költségek legfeljebb 50%-a (vagyis 6 milliós összeköltség esetében maximalizálható),
  • fele-fele arányban anyagköltségre, illetve munkadíjra vehető igénybe,

Nem a benyújtott számlák összegére, hanem a támogatásra vonatkozik az 50-50%-os szabály, vagyis mindkét költségtípusnak el kell érnie akkora összeget, hogy belőle a teljes megcélzott támogatási összeg 50%-a kijöjjön. Ez jellemzően azt jelenti, hogy a teljes számlaösszeg 25%-át mind az anyagköltségnek, mind a munkadíjnak el kell érnie ahhoz, hogy a teljes számlaösszeg felét támogatásként elnyerje az igénylő.
Ez a kritérium nem vonatkozik az egyes részmunkákra, csak a teljes számlaösszegre, így például beadható olyan tevékenységről is számla, amelyhez nem tartozik munkadíj vagy vállalkozói szerződés.

Példák 1 millió forintos összköltségű otthonfelújításra
Anyagköltség Vállalkozói díj Otthonfelújítás teljes költsége Állami támogatás
100 ezer forint 900 ezer forint 1 millió forint 200 ezer forint
200 ezer forint 800 ezer forint 1 millió forint 400 ezer forint
300 ezer forint 700 ezer forint 1 millió forint

500 ezer forint

Forrás: Erste Bank, Telex-számítás, Magyar Államkincstár

Mennyibe kerül családi ház villanyszerelése?

Ez az anyagköltségtől, igényekről, állapottól, stb  sok mindentől függ.
Családi ház villanyszerelése 50.000 - 900.000 Ft között mozog átlagosan. 5.000-10.000 Ft/nm. vagy 2.000 - 6.000 Ft/nm ha csak munkadíjról beszélünk.

A villanyszerelés költségei függnek a vezetékek hozzáférhetőségétől, a villanyszerelő óradíjaitól, valamint a panelek, vezetékek és egyéb anyagok költségeitől.

Kisebb szerelési munkák, mint konnektor telepítése, csupán 800 - 1.500 Ft-ba kerülnek, míg egy nagyobb ház újrahúzása 940.000 Ft-ba (150 m2) kerül. Ha a vezetékek nehezen hozzáférhetőek, cseréjük költségesebb. Minden villanyszerelési munkánál előfordulhat, hogy a gipszkarton falat számos helyen meg kell bontani, ami növeli a fizetendő összeget.

Vállalunk:
- dugalj, kapcsoló cserét, telepítést
- eloszó felújítást, cserét, telepítést
- lámpák, főzőlapok bekötését
- meglévő hálózat átalakítását
- LAN, Wifi hálózat bővítést


Kapcsolat

Ha terméked, szolgáltatásod meg szeretne jelenni végre az interneten megfelelő formában,
minőségben, piaci ár alatt, akkor itt van a megfelelő alkalom!
Írd meg, mire gondoltál!
Írd meg, milyen oldalt szeretnél, mi a célod vele.
Keresd meg, milyen weboldalhoz hasonlóra vágysz, és mi annál szebbet, jobbat készítünk!